Projecten

Projecten waar ik bij betrokken ben (geweest of zelf heb gedaan)

Circet Nederland(Teletronika)

Het aansluiten van woningen op het glasvezelnetwerk van E-fiber in de gemeente Zundert en het aansluiten van woningen in RIel/ALphen Ghaam op het netwerk van DeltaFiber.

Circet(Nkm)

Voor Circet Nederland (NkM) het oude Caiway netwerk in de buiten gebieden van het Westland omgebouwd voor DFN(Delta Fiber Nederland). Hier Ev’s en Gv’s omgebouwd en later ook wijkcentrums.

Circet(Teletronika)

Circet Nederland(Teletronika) als storingsmonteur en monteur nieuwe aanleg voor de regio Noord Brabant en Zeeland hier als er te veel zieken zijn of mensen vrij zijn.

Teletronika/Tele-Zuid Ziggo storingsmonteur.

Als storings monteur Ziggo bij Teletronika/Tele-Zuid in Roosendaal, maar ik loop ook voor de vestiging in Goes en de hoofd vestiging in Tilburg indien ze daar door ziekte of gewoon iemand extra nodig hebben bij een klus deze doen vooral aanleg van nieuwe aansluitingen en kasten.

Ombouw CAI kasten.
Samen met o.a. Kyco Montage ben ik sinds 22 januari begonnen met een grote klus het gaat om bestaande CAI kasten van Delta Zeeland die in opdracht van Tele Zuid worden om gebouwd voor alleen Digitale televisie en internet en telefonie analoge tv vervalt.  Dit project is inmiddels gereed (eind 2020).

Ikea Rolgordijnen
Voor een klant in Rotterdam die er zelf al mee begonnen was maar de rolgordijnen bleven niet goed hangen omdat boren in het plafond niet goed lukte. Rolgordijnen door de gehele woning opgehangen en daar waar nodig de al opghangen gecontroleerd en eventueel opnieuw opgehangen.

Schilderij systeem
Bij een klant in Den Haag een schilderij systeem langs een plafond aangebracht, de klant durfde dit zelf niet aan ivm de lastige houding met boren. De klant was dik tevreden en blij dat ze het zelf niet heeft hoeven doen.

Ophangen Beamer scherm
Voor een klant in Rotterdam een Beamer scherm opnieuw opgehangen en de schade van poging van iemand anders hersteld.

Ikea Keuken in Nijmegen
Voor aannemersbedrijf Beelen uit Heumen het afmonteren van de deurtjes van een grote Ikea keuken en diverse ander klusjes bij een bedrijf in Nijmegen.

Kapotte C.A.I. kabel
Bij een tandartsenpraktijk in Alphen A/d Rijn uitgezocht waarom hun radio en hiermee hun kabelinternet niet meer werkte (reserve verbinding)  Ziggo wilde dit niet oplossen. Er bleek op een moelijk bereikbare plek in de kruipruimte een kabel las te zitten die hier niet geschikt voor was en dus uit elkaar lag deze kabel weer hersteld met een goede las.

Schilderklus Gouda
Voor een klant in gouda het aan de voor en achterzijde opknappen van de kozijnen plus aan de achter zijde een boeibord.

Leggen Laminaat in Delft
Bij een klant in Delft voor tijdelijk (5 maanden) van een bekende zweedse winkelketen 84m2 lamininaat gelegd.

Kabels leggen en schermen plaatsen voor SplitTme sport electronica
Voor SplitTime kabels Leggen op de atletiekbaan van Leiden en Utrecht (NK) t.b.v. het aanlsuiten van valse start detectie, aansluiten tijdklokken en schermen voor de uitslagen en het testen hiervan.

Netwerkkabels trekken Zadkine Alexander
Hier netwerkkabels getrokken over de plafonds vanaf patch kasten naar diverse lokalen ten behoeve van digiboarden.

Glasvezelkabel probleem Techniek College Zadkine/Albeda
Bij een vestiging van deze school een probeem met een glasvezelkabel tussen twee afdelingen uitgezocht en opgelost zodat deze tijdelijk weer werkt (ivm verhuizing).

Dakpannen leggen
Voor aannemersbedrijf Beelen uit Milsbeek geholpen voor bouwvak 2016 om gehele dak nieuwbouw bungalow van dakpannen te voorzien en het bouwterrrein vakantie klaar te maken.

Opknappen tuin Rotterdam
Het leeghalen van de tuin en aan brengen nieuwe laag zand en opnieuw plaatsen kantbanden en bestrating

Opknappen muren en vloer slaapkamer
Alle gaten in de muur dicht gemaakt en afgewerkt. Het schilderen van de muren en het leggen van ondervloer en PVC laminaat en het daarna halen van meubulair dat daarna in elkaar gezet en geplaatst